Περισσότερες λεπτομέρειες στην Αναζήτηση Υπεραγορών.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin
Συστατικά
  • 2 1/2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κούπα βούτυρο
  • 3 συσκευασίες βανίλια
  • 3/4 κούπας ζάχαρη άχνη
  • 1 αυγό
  • μαρμελάδα (δικής σου επιλογής)

Τρόπος Μαγειρέματος

Χτυπάμε το βούτυρο με το αλεύρι και τις βανίλιες να αφρατέψουν. Το μίγμα θα γίνει τρίμμα.

Ρίχνουμε τη ζάχαρη και το αυγό και χτυπάμε να γίνουν ένα μίγμα. Εάν η ζύμη είναι πολύ μαλακιά, προσθέτουμε λίγο αλεύρι.

Βάζουμε τη ζύμη επάνω σε μία λαδόκολλα και την σκεπάζουμε με άλλη μία κόλλα.

Με ένα πλαστάκι ανοίγουμε φύλλο, περίπου 3-5 χιλιοστά. Κόβουμε με κουπ-πατ, στρογγυλά κομμάτια και στρογγυλά με τρύπα.

Με μία σπάτουλα μεταφέρουμε τα κομμάτια σε ένα ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

Μόλις κρυώσουν βάζουμε λίγη μαρμελάδα στον πάτο του μπισκότου και μετά το καλύπτουμε με το κομμάτι με την τρύπα.

Γεμίζουμε το μπισκότο στη μέση με μαρμελάδα και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη αν θέλουμε.

 

bisquits.jpg

*από τις συνταγές της Βέφας Αλεξιάδου

Νέα & Συνταγές

New Project 27

10 Υπέροχες και Υγιεινές Συνταγές με ζυμαρικά που θα απολαύσετε εσείς και η οικογενεία σας, «eat healthy, eat pasta!»

Μάθετε περισσότερα

Λεωφόρος Ελλάδος 1
8020 Πάφος, Κύπρος

+357 26 936 600

[email protected]