Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο: 07:00 πμ-09:00 μμ, Κυριακή 08:00 πμ-09:00 μμ *εκτός από το Κατάστημα Καθολικής: Κυριακή 09:00 πμ-05:00 μμ και Κατάστημα Κάτω Πάφος: Καθημερινά 07:00 πμ - 10:00 μμ και Κυριακή 08:00 πμ - 10:00 μμ.

Το όραμά μας

Στόχος μας είναι να είμαστε η μεγαλύτερη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Στόχος μας είναι να είμαστε η μεγαλύτερη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο.

Η Εταιρεία

Το 1987 ήταν ένα έτος - σταθμός για τις υπεραγορές Παπαντωνίου. Το άνοιγμα της πρώτης υπεραγοράς στη Χλώρακα, ήταν γεγονός!

Σύντομα, γίναμε η αγαπημένη υπεραγορά για τους Παφίτες - και όχι μόνο. Κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για ψώνια με μοντέρνες μεθόδους για την εποχή, κάτι που έκανε το ψώνισμα στην υπεραγορά μας μία μοναδική εμπειρία. 

Η στρατηγική μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Εφαρμόζουμε μία αυστηρή μέθοδο επιλογής και κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι πελάτες μας να πληρώνουν την καλύτερη δυνατή τιμή στην αγορά.

Είμαστε η πρώτη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο που πιστοποιηθήκαμε με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001 και ISO 22000. Αυτό αφενός αποδεικνύει το σεβασμό μας προς την πελατεία μας και αφετέρου αποδεικνύει ότι η Εταιρία μας και οι Υπεραγορές μας είναι πλήρως συμμορφωμένες με όλους τους Κυπριακούς και Ευρωπαϊκούς νόμους και κανονισμούς που αφορούν την ποιότητα και υγιεινή τροφίμων. 

Η σχέση μας με τους ντόπιους και διεθνείς προμηθευτές και συνεταίρους μας είναι εξαιρετική. Βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε πάντοτε διαθέσιμα τα νεότερα προϊόντα αλλά και όλα τα διαχρονικά αγαπημένα τρόφιμα.

Οι υπεραγορές μας

Η πρώτη υπεραγορά Παπαντωνίου άνοιξε τις θύρες της στη Χλώρακα Πάφου το 1987. Δέκα χρόνια αργότερα, το 1997, ανοίξαμε τη μεγαλύτερη υπεραγορά στην αλυσίδα μας, την υπεραγορά της Πάφου - 8,000 τετραγωνικά μέτρα. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ανοίξαμε ακόμα δύο υπεραγορές, στην Κάτω Πάφο το 2006 και στην Πόλη Χρυσοχούς το 2007. Το 2009 ανοίξαμε την πρώτη μας υπεραγορά στην επαρχία Λεμεσού, στο Πισσούρι και το 2012 το 6ο μας κατάστημα στην περιοχή 'Υψωνα και το 7ο καταστημαμα μας στην περιοχη καθολικη στο Κεντρο της Λεμεσου. Τον Δεκέμβριο του 2016 λειτούργησε η 8η υπεραγορά Παπαντωνίου στην Γεροσκηπου.

Εταιρική δομή  - Γεγονότα

Ίδρυση
Οι υπεραγορές Παπαντωνίου ιδρύθηκαν και ξεκίνησαν λειτουργία το 1987.

Ιδιοκτησία
Η εταιρία C.A.C Papantoniou Trading Limited είναι η ιδιοκτήτρια εταιρία, καθώς επίσης και η εταιρία που λειτουργεί τις υπεραγορές.

Προϊόντα
Μπορείτε να βρείτε ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων στις υπεραγορές μας, που περιλαμβάνουν τρόφιμα, ποτά, είδη σπιτιού κ.λπ.

Συνεργάτες
Οι Συνεργάτες μας είναι τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις, που έχουν καλή φήμη και επαγγελματισμό στις σχέσεις τους.

Διοίκηση
Η Διοικητική Ομάδα με τις ισχυρές της ικανότητες διοίκησης και την εμπειρία της, καθοδηγεί συνεχώς την Εταιρία ούτως ώστε να έχει καλά αποτελέσματα και καλή σχέση με τους Συνεργάτες της.

Ανθρώπινο δυναμικό
Οι υπεραγορές Παπαντωνίου είναι στελεχωμένες με ειδικευμένο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό για να εξυπηρετεί τους πελάτες μας. Όλο το προσωπικό μας συμμετέχει σε σεμινάρια και εκπαιδευτικές ημερίδες πάντοτε σκοπεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση και την αύξηση της παραγωγικότητάς του. Κάθε τμήμα είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό. Το προσωπικό μας γνωρίζει πλήρως τα προϊόντα στο τμήμα του. 

Σκοπός
Να γίνουμε η μεγαλύτερη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο.

Οι στόχοι μας
•    Να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές
•    Να ικανοποιούμε πλήρως τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας
•    Να προσφέρουμε ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας 

Η Φιλοσοφία μας
Να υπηρετούμε τους πελάτες μας με τιμιότητα και σεβασμό, και να προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλη ποικιλία προϊόντων.